Hvem er vi

Her ses 3 af medarbejderne på TV Midtjylland i studiet. Fra venstre Jesper T.L. Nielsen, Marc Bray og Sigga Møller Foged. I redaktionen er desuden Marie Møller Foged.

(foto af Jesper, Marc og Sigga)

Jesper T.L. Nielsen: Producerer programmer om ungekultur. Når Jesper ikke laver tv, så er han pædagog på Viborg Produktionsskole. Jesper har i mange år arbejdet med børn og unge bl.a. på Viborg Dramaskole. Han har også i mange år været en del af teatermiljøet i Viborg. Derudover er han skuespiller i fortællerduoen ”For 117. gang” (se den på facebook), der optræder ved forskellige lejligheder, bl.a. i Skive ved ”Kulturnatten”.

Marc Bray: Producerer programmer om børn og deres fritidsinteresser. Når Marc ikke laver tv, så er han pædagogmedhjælper i Langå. Marc har været med i et hav af teaterforestillinger i Viborg. Derudover er han tekstforfatter og skuespiller i fortællerduoen ”For 117. gang” (se den på facebook), der optræder ved forskellige lejligheder, bl.a. i Skive ved ”Kulturnatten”.

Sigga Møller Foged: Står bag stationens ”Kulturkassen” og ”Børn af byen”, hvor vi møder børn, unge og voksne, der er børn af byen i det midtjyske – og flere andre programmer. Sigga er til daglig pædagog og lærer på Sjørslev Skole. Sigga producerede for år tilbage børneprogrammer på Radio Viborg, bl.a. det ugentlige søndagsprogrm ”Radio for dig”. I dag producerer hun desuden indslag til Radio Alfa, bl.a. om traditioner.

Marie Møller Foged: Styrer teknik, herunder kamera og færdig produktion af programmerne til upload. Marie går i 3. g. på Viborg Katedralskole, synger i Viborg Domkirke, studerer sangskrivning på talentlinien på Viborg Musikskole og har studeret mediekommunikation på Viborg medietalentskole.

Webmaster: Nicklas Kälberg Ravn Andersen fra Keltech.